Onze werkwijze

Hoe gaat de podoloog te werk?

Tijdens een intake gesprek bij Podozorg Peize worden de klachten besproken. De podoloog zal ook onderzoek doen. Hij kijkt hierbij naar het gehele lichaam. De podoloog gebruikt meetapparatuur zoals een scan en een voetspiegel. Aan de hand van het gesprek stelt de podoloog samen met jou een behandelplan op om de klachten weg te nemen of te verminderen.

Sommige klachten zijn goed te behandelen door het dragen van een zool. Deze wordt geheel op maat gemaakt en is meestal binnen 10 werkdagen na het onderzoek klaar. Na ongeveer 6 weken doet de podoloog een nacontrole. Tijdens dit bezoek geef je aan of de zolen aan je verwachtingen voldoen. Mogelijk is er nog een kleine correctie nodig.

Klanttevredenheid

Podozorg Peize stelt klanttevredenheid hoog in het vaandel. Hieronder ziet u een onafhankelijk onderzoek naar de tevredenheid van onze klant.

Intake plannen

Heeft u last van pijnlijke voeten en wilt u een intake plannen bij onze podoloog in Peize? Klik dan op onderstaande knop om een afspraak te maken!

Maak een afspraak

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.