Over Podozorg Peize

Podozorg Peize beschikt over een ervaren (register) podoloog en echografist. Uitsluitend bij de Stichting LOOP ingeschreven leden mogen zich (register) podoloog noemen.

Klanttevredenheid

Podozorg Peize stelt klanttevredenheid hoog in het vaandel. Hieronder ziet u een onafhankelijk onderzoek naar de tevredenheid van onze klant.

Onderdeel van Podozorg Nederland

Podozorg Nederland is een moderne softfranchiseorganisatie voor zelfstandige podologie praktijken. Met deze bundeling van kennis en kwaliteit willen zij een toegankelijk, maar vooral betrouwbaar steunpunt (en keurmerk) vormen voor zowel patiënten als podotherapeuten. Podozorg Peize is sinds 2017 onderdeel van deze organisatie.

Kom langs bij Podozorg Peize

Heeft u voetklachten of wilt u gewoon eens kennis maken? Wij staan voor u klaar op onze locatie in Peize. Klik op de onderstaande knop voor onze contactgegevens.

Maak een afspraak

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.