Vind een praktijk

Heeft u pijn aan uw voet? Met meer dan honderd Podozorg praktijken zit er altijd een podoloog bij u in de buurt. Klik op de onderstaande knop en vind de dichtstbijzijnde podoloog!

Vind een praktijk

Ervaring van Alfred

“Met de juiste ondersteuning voor mijn voeten ben ik heel erg geholpen. Echt een aanrader voor iedereen!”

COVID-19 en steunzolen

Van kantoor naar thuiswerken

De wereld is veranderd en ons land niet minder. COVID-19 heeft deze omslag teweeg gebracht. Veel mensen hebben hun werkzaamheden moeten verplaatsen van kantoor naar thuis. Heel verleidelijk om dan ’s morgens in je gemakkelijke kloffie en blote voeten, pantoffels of slippers achter je bureau te gaan zitten.

Onderzoek wijst echter uit dat netjes aankleden tijdens het thuiswerken de productiviteit verhoogd. Hierbij hoort ook het aantrekken van de schoenen en de daarbij horende steunzolen. Deze inlays heeft u namelijk niet voor niets en ze kunnen alleen effect hebben als u ze daadwerkelijk draagt. Zij geven steun aan de voeten en corrigeren waar nodig.

COVID-19 en steunzolen

Blijf uw steunzolen dragen

Thuiswerken is mogelijk een blijvertje en dat betekent dat het belangrijk is om de gewoonten van de dagelijkse gang naar kantoor te imiteren. Ook de wandeling tijdens de lunchpauze kan een prettige onderbreking zijn, is gunstig voor uw voeten en stimuleert de bloedsomloop van de benen. Zorg er dus voor dat u tijdens de controle-afspraak bij de (register) podoloog of podotherapeut kunt zeggen: “Ja, ook tijdens thuiswerken draag ik trouw mijn steunzolen!”

Vind een praktijk

Benieuwd wat onze Podozorgers voor u kunnen betekenen? Met meer dan 100 Podozorg praktijken is er altijd een Podozorger bij u in de buurt! Klik op de onderstaande knop en vind een de dichtstbijzijnde Podozorg praktijk.

Vind een praktijk

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.